May 5, 2015

VoIP provider CheapConnect: review & ervaringenCheapConnect de VOIP provider:

CheapConnect is een VoIP aanbieder met voordelige telecomoplossingen voor zowel particulieren, als bedrijven. Met uitstekende kwaliteit zijn ze tegelijkertijd ook voordelig. De telefoniedienst die CheapConnect aanbiedt wordt via VoIP genoemd. Dit betekent bellen via internet. Door een VoIP nummer te kopen kunt u met een internetverbinding gemakkelijk en voordelig bellen naar zowel vaste als mobiele nummers in binnen- en buitenland.

Mijn ervaringen met CheapConnect:

Sinds nu ruim anderhalf jaar maak ik gebruik van de diensten van CheapConnect. De dienstverlening van CheapConnect vindt plaats naar volle tevredenheid van mij. Met Cheapconnect kun je zowel bellen als gebeld worden. Dus je hebt een persoonlijk telefoonnummer. CheapConnect is goedkoop en doorzichtige facturering, de service is volwassen, stelt weinig vereisten aan hardware, is gemakkelijk te configureren / in te stellen en heeft legio gemakkelijke uitbreidingstoepassingen.

Elk van de bovengenoemde voordelen, zal ik meer detail bespreken in verschillende delen die ik volgtijdelijk na deze top post:

  • bellen als wel gebeld worden: bij CheapConnect krijgt je een telefoonnummer waarop je kan bellen maar ook kunt worden gebeld. Dus een volledige telefoondienst (voor meer zie Deel 1)
  • goedkoop en doorzichtige facturering: CheapConnect is een van de goedkoopste VoIP aanbieders, een laag vast jaarlijks abonnement en tevens lage gesprekskosten. De kosten tussen CheapConnect bellers is zelfs gratis! De facturering is doorzichtig en vindt maandelijks plaats (voor meer zie Deel 2)
  • de service is volwassen: de service van de organisatie CheapConnect is uitzonderlijk. Er zijn veel manieren om je vragen beantwoord te krijgen, waaronder Nederlandstalige live chat. Het storingspercentage is laag (voor meer zie Deel 3)
  • de hardware vereisten zijn minimaal:  in principe is een internetverbinding al voldoende om gebruik te maken van de diensten van CheapConnect (voor meer zie Deel 4)
  • de telefoondienst is gemakkelijk te configureren / in te stellen:  je hardware is eenvoudig in te stellen voor het gebruik van de telefoondienst van CheapConnect (voor meer zie Deel 5)
  • legio van uitbreidingstoepassingen: CheapConnect biedt naast een telefoonnummer waarop je zowel kan bellen als gebeld kan worden, een legio van toepassingen (veelal gratis) als uitbreiding op basis telefoondienst, zoals o.a. nummerbehoud, doorschakelen van het gesprek naar je mobiel, voicemail naar email (voor meer zie Deel 6)

                                                     

“Vrienden” programma:

CheapConnect kent een aantrekkelijk “vrienden” programma waarbij zij aan bestaande klanten voordeeltjes geven op het moment dat via hun nieuwe klanten gaan bellen via CheapConnect. Dus indien u prijs stelt op het kennisnemen van mijn ervaringen met CheapConnect, kunt u uw waardering uitspreken door u bij CheapConnect aan te melden via deze link   HERE!!!  Bij voorbaat dank!

No comments:

Post a Comment